Yoga Retraite

STILTEDAG een ééndaagse retraite met het thema:

 “kom in de verstilling en hoor je innerlijke klank”

Een hele dag doorbrengen in stilte met ondersteuning van hatha yoga, een wandeling in de Kennemer Duinen, een ayurvedische lunch en ter afsluiting een gongmeditatie geeft een intense ontmoeting met jezelf. Door de drukte de drukte te laten ontstaat er verbinding. Je ontwikkelt het onderscheidingsvermogen: wat is waar, wat is niet waar, wie ben ik en wat heb ik te doen. Maskers en rollen worden helder en je legt af wat niet langer nodig is. Dit brengt een diepe ontspanning te weeg. Er ontstaat een gevoel van eenheid, éénzijn met al, je voelt je niet langer afgescheiden.

De hatha yoga is gericht op het aanraken van onze innerlijk stilte, waar we niet altijd zo gemakkelijk bij kunnen. De ayurvedische lunch  raakt onze zintuigen en vervult ons, de wandeling in de natuur is een stiltemeditatie in beweging die ons uiteindelijk leidt naar de afsluiting met de gong. De gong brengt ons voorbij het denken, laat ons resoneren in onze oertrilling, de trilling van het leven. Zodat we mee kunnen stromen met het leven zoals het zich aandient.

Ontspannen, heel, in verbinding, ga je naar huis.

Deze stiltedagen worden gegeven voor maximaal 6 personen op de sfeervolle zolder van Hatha Yoga bij San. Kijk op agenda voor data.

 

   “Stilte is niet afwezigheid van geluid. Stilte is de diepste klank”.
  Tao Meng